Montering av kjøkken

Kjøkkenmontering

Ser du etter noen til å montere ditt nye kjøkken? Ved oppsett av nytt kjøkken er det viktig å bruke montører med peiling. På den måten unngår du kjedelige situasjoner i ettertid med dårlig montering, gap mellom innredningen eller potensielle feil med tilkobling til vann og elektrisitet. 

 

ARSA montering har lang erfaring med montering av kjøkken og kan utføre montering av kjøkken med både flatpakkede varer og ferdig sammensatte varer.

Skreddersyr løsninger for ditt kjøkken

Ved oppsett av nytt kjøkken kan det ofte dukke opp spørsmål rundt smartere løsninger, bedre utnyttelse av plassen eller annet. Slik som kjøkken presenteres i magasiner eller på nettet er det ikke alltid at hjemmet ditt har akkurat de samme forutsetningene for at det kan bli helt likt. Vi hjelper deg gjerne å peke ut muligheter for smarte justeringer tilpasset akkurat ditt kjøkken!

Kurset i montering av kjøkken

Håndverkerne i ARSA har tidligere vært på kurs hos fabrikanten av innredningen vi monterer. Dette har gitt oss en unik spisskoompetanse på området, noe som forsikrer deg som kunde at innredningen er montert på korrekt måte og etter anvisning fra produsenten. 

 

Etter mange år i bransjen vet vi at det fort kan oppstå usikkerhet rundt plass og oppmåling. Overlat heller jobben med oppmåling og kontrollmåling til oss. På den måten kan du være sikker på at alle mål er korrekte og monteringen går unna uten avvik.

Unngå å miste oversikten med oss som prosjektleder

Det å skulle stå som ansvarlig for ditt eget byggeprosjekt kan være en krevende jobb. Mange får utfordringer med å holde oversikten på når rørlegger, elektriker eller håndverker skal være på plass. Velger du heller å benytte deg av en prosjektleder får du full oversikt til enhver tid og slipper å utføre koordineringen med ulike aktører på egenhånd! 

 

Gir du jobben til oss vil du alltid kun ha en aktør å forholde deg til gjennom hele prosessen. Vi samarbeider tett med sertifiserte elektrikere og rørleggere. Sammen med deg som kunde finner vi de beste løsningene for ditt kjøkken. 

 

Vi gjør også jobben enda lettere for deg! Vi i ARSA hjelper deg å ta ned ditt gamle kjøkken og kaste alt som ikke skal tas vare på.

Hva burde du tenke på?

Som sagt hjelper vi deg gjerne å finne frem til de beste løsningene for ditt kjøkken. Likevel kan det være greit å ha gjort seg opp noen tanker rundt hva du ser for deg. Her er av noe av det vi vet du burde tenke på:

Ring oss gjerne!

(+47) 411 09 941

wpChatIcon