Montering av baderom

Baderomsmontering

Er drømmen om det nye baderommet endelig i ferd med å gå i oppfyllelse? Da gjenstår det kanskje ikke mer enn å finne riktig montør for jobben. 

Spisskompetanse på montering av baderom

ARSA har over 20 års erfaring med montering av baderom og leverer baderom som er ment å vare i lang tid. Våre montører innehar en unik spisskompetanse på området. Da vi tidligere har vært på kurs hos flere av produsentene vi samarbeider med vet vi nøyaktig hvordan innredningen skal settes sammen. Dette forsikrer deg som kunde at ditt nye baderom holder topp standard! 

Hva kan vi hjelpe med?

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi stille som totalleverandør av baderom. For deg som kunde betyr dette også at du slipper å forholde deg til flere aktører samtidig.

Vi stiller opp som prosjektleder for alle som ønsker

Prosjektstyring er ikke alltid lett å få til på egenhånd. Ved montering av hele baderommet vil det alltid være behov for rørlegger- og elektriker sine tjenester i tillegg til monteringen av selve innredningen. Tilbakemeldingene vi har fått fra tidligere kunder forteller oss at de setter stor pris på å kunne gi fra seg jobben med koordinering med ulike fagpersoner til noen andre. 

 

Vi ARSA har over 20 års erfaring med prosjektering av større prosjekter. Overlat jobben med prosjektering til oss. Med en person å forholde deg til har du full oversikt til enhver tid over hva som skal bli utført når, hvem som kommer og ikke minst når du kan forvente at prosjektet ferdigstilles.

Ring oss gjerne!

(+47) 411 09 941

wpChatIcon